Wij zorgen steeds voor de beste kwaliteit van onze grondstoffen. Onze menu's en producten wisselen ook mee met de seizoenen.
Onze formules zijn zonder verplichte afname van onze drank. U kan steeds vrijblijvend onze drank kaart raadplegen.
Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak waarbij eigen inbreng mogelijk is. Onze gerechten worden met veel passie tot in detail bereid.
H.eat Up Experience zorgt voor een professionele voorbereiding met een garantie op een zorgeloos feest. Wij zijn voorzien van de nodige serveermaterialen. Wij staan in voor alle afwas en laten uw locatie steeds proper achter.
Met als droom om kok te worden ben ik mijn avontuur gestart aan Hotelschool Ter duinen in Koksijde. Na enkele jaren aan de zee heb ik mijn opleiding voortgezet aan Hotelschool Gent. Op mijn 23e heb ik besloten die basis te combineren met mijn enkele jaren horeca ervaring om H.eat Up Experience op te richten. Met de start van een nieuw avontuur en een gezonde dosis goesting, kijk ik alvast uit om uw feest te mogen verzorgen.
Michiel Van Autreve
H.eat Up Experience is een startende onderneming rond het Gentse.
Met een passie voor koken en zin voor ondernemen is H.eat Up Experience ontstaan.
Ons doel is om steeds eerlijke en lokale producten te gebruiken als basis voor onze gerechten. De menu's zijn opgesteld in functie van het seizoen met als voordeel ook lokaal te kunnen aankopen. Dit geeft een natuurlijke variatie in onze menu's.
0474/46.37.64
michiel@h-eatupexperience.be
VOLG ONS!