online site builder






Waarom kiezen voor ons?

Kwaliteitsvolle en seizoensgebonden producten

Wij zorgen steeds voor de beste kwaliteit van onze grondstoffen. Onze menu's en producten wisselen ook mee met de seizoenen.

Vrijblijvende keuze op drank

Onze formules zijn zonder verplichte afname van onze drank. U kan steeds vrijblijvend onze drank kaart raadplegen.

Gepassioneerde en persoonlijke aanpak

Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak waarbij eigen inbreng mogelijk is. Onze gerechten worden met veel passie tot in detail bereid.

Zorgeloos genieten

H.eat Up Experience zorgt voor een professionele voorbereiding met een garantie op een zorgeloos feest. Wij zijn voorzien van de nodige serveermaterialen. Wij staan in voor alle afwas en laten uw locatie steeds proper achter.

Over ons

Mobirise

Beschrijving naam

Verwijzing letterlijk : Heat up
-> Heat , Opwarmen 
Verwijzing dubbelzinnig : h.eat up
-> Eat , opeten of 'eet op' 
Betekenis achtervoegsel : 
-> Experience : ervaring, belevenis.

 

Mobirise

Over Michiel

Met als droom om kok te worden ben ik mijn avontuur gestart aan Hotelschool Ter duinen in Koksijde. Na enkele jaren aan de zee heb ik mijn opleiding voortgezet aan Hotelschool Gent. Op mijn 23e heb ik besloten die basis te combineren met mijn enkele jaren horeca ervaring om H.eat Up Experience op te richten. Met de start van een nieuw avontuur en een gezonde dosis goesting, kijk ik alvast uit om uw feest te mogen verzorgen.
Michiel Van Autreve


Mobirise

Over H.eat Up Experience

H.eat Up Experience is een startende onderneming rond het Gentse.
Met een passie voor koken en zin voor ondernemen is H.eat Up Experience ontstaan.
Ons doel is om steeds eerlijke en lokale producten te gebruiken als basis voor onze gerechten. De menu's zijn opgesteld in functie van het seizoen met als voordeel ook lokaal te kunnen aankopen. Dit geeft een natuurlijke variatie in onze menu's.

Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.
Wij hanteren een startbedrag van €150.
( transport, gebruik materiaal,... )
De eerste 4 werkuren zijn gratis, vanaf de start van een begonnen 5e werkuur zal
er per kok en/of kelner en een kost van €28 per uur aangerekend worden.

Reserveer

Phone:

0474/46.37.64

E-mail:

michiel@h-eatupexperience.be

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

VOLG ONS!