' Little bites '
Buffet :
Barbecue worst of witte pens
Gemarineerd traaggegaard spek
Brochette van huisgemarineerde kip
Side dishes :
Assortiment rauwkost salades
( seizoensgebonden )
Pasta-pesto salade
Aardappelsalade
Brood met boter
Assortiment koude sauzen
' Little bites '
&
'Butcher finest'
Buffet :
Spare ribs - 6 uur lang gegaard
Pulled pork - 12 uur gegaard
Texas chicken - Op lage temperatuur
Burnt end van spek - Gerookt gelakt spek
Side dishes :
Assortiment seizoensgroenten
Aardappel gegaard op hooi
Gegrilde mais salade met zwarte bonen
( lente-zomer )
Rode bieten met veldsla en walnoot
( herfst-winter )
Brood met boter
Assortiment koude sauzen
' Little bites '
&
'Butcher finest'
Buffet :
Rund - Picanha met chimichurri
Procureur - 8 uur lang gegaarde varkensnek
Pittige kippendijen - op spies gebakken
Buikspek - op z'n Argentijns
Side dishes :
Assortiment seizoensgroenten
Jacked potato met zure room
Koolsalade met wortel en rozijnen
( herfst - winter )
Ananas salade met limoen en paprika
( lente - zomer )
Brood met boter
Assortiment koude sauzen
3 Hapjes
~
Warme bereidingen :
Gebraad van varken - archiducsaus
Gebraad van kalkoen - peperroomsaus
Koude bereidingen :
Zalm Belle vue - gevuld eitje - waterkers
Tomaatje met rivierkreeftjes - cocktail
Bijgerechten :
Ganda Ham met meloen
Boontjes met spek ( in de zomer )
Asperges met ham ( in de lente )
Wintersalade met rosbief ( in de herst en winter )
Groenten :
Rauwkost salades
Aardappelsalade met zure room
Sausen :
Looksaus, mayonaise, cocktailsaus
Archiducsaus & peperroomsaus
~
Brood assortiment met boter
' Little bites '
&
'Butcher finest'
Voorgerecht :
Seizoensvis - tuinkruiden
Buffet :
Varkenshaasje - Glorius varken
Spies van gemarineerde kippendijen
Steak van Wit-blauw
Side dishes :
Assortiment seizoensgroenten
Aardappel salade met zure room
Pasta salade met seizoensgroenten
Brood assortiment met boter
Sauzen :
Provençaalse saus
Champignon saus
Mouselinne en mayonaise
Dessert :
Zoete afsluiter
' Little bites '
&
'Butcher finest'
Voorgerecht :
Warm gerookte zalm - miso - mouselinne
Buffet :
Rund - bavette van Limousin
Filet van mechelse koekoek
Kalfsrack ( kroontje )
Side dishes :
Assortiment seizoensgroenten
Aardappel salade met zure room
Quinoasalade met seizoensgroenten
Brood assortiment met boter
Sauzen :
Provençaalse saus
Champignon saus
Mouselinne en mayonaise
Dessert :
Zoete afsluiter
' Little bites '
&
'Butcher finest'
Voorgerecht :
Gegrilde zeeduivel - bacon crumble
Buffet :
Rund - Dunne lende
Varken - Presa iberico
Lamskroontje met kruidenkorst
Side dishes :
Assortiment seizoensgroenten
Macaire aardappel
Fregola met fijne brunoise
Brood assortiment met boter
Sauzen :
Peperroomsaus
Champignon saus
Bearnaise
Mayonaise
Dessert :
Zoete afsluiter + koffie garnituur
Baguette - dipsaus
Krokant broodje - tomaat - sla
Wrap - koolsalade - bbq saus
Burger bun - sla - tomaat - mosterd sausje
0474/46.37.64
michiel@h-eatupexperience.be
VOLG ONS!